Patrik Isaksson är känd för hits som " Du får göra som du vill" och "Hos dig är jag underbar" och Britta Bergström är en av Sveriges främsta och mest anlitade körsångerskor med otaliga framträdanden i melodifestivalen, Så mycket bättre och Allsång på Skansen.

Bergström bor periodvis i Luleå.

– Jag värmer först upp med Allsång på Skansen. Sen är jag superpeppad på att komma till Hägnan för att sjunga allsång med Luleåborna!, säger Britta Bergström i ett pressmeddelande.

– Sedan första allsångsåret 2010 har vi siktat på att göra Hägnan till en lika självklar plats för allsång som Skansen. Vi har en fantastisk miljö och lika fantastiska artister, säger Ann Lindblom Berg, chef friluftsmuseet Hägnan.

Allsången på Hägnan bjuder på en blandad kompott av musik plus gäster och ett band som består av Kerstin Ryhed, piano och sång, Fredrik Lundgren, gitarr och sång och Andreas Öberg, trummor och sång.

– Jag har bjudit in en ung Luleåtjej, Alice Larsson, som har en fantastisk röst som jag önskar att fler får höra! Nu får ni chansen, säger Britta Bergström.