Det var i måndags som Sporten kunde berätta att Sandra Eriksson var med om en olycka under V64-omgången på Eskilstunatravet och att hon fick föras till sjukhus med ryggsmärtor.

LÄS MER:Bodenkusken slungades i backen – till sjukhus med ambulans

Nu kommer Bodenkusken med ett lugnande besked.

– Lite mörbultad men det känns ganska bra. Jag har ganska ont i ryggen och uppåt nacken, men annars är det inga problem. Sitter och väntar på att få skjuts till stallet nu så jag kan börja jobba, säger Eriksson till Bodentravets webbsajt innan hon kommer in på vad som hände:

– Jag hade gjort provstarten med Glenn Cashman och satt på huvudstången, när vi skulle igång igen så reste han sig rätt upp på bakbenen och jag var jättenära på att få honom över mig. Allt hände på microsekunder och det enda jag tänkte på var att jag inte får tappa honom men jag var tvungen att släppa honom för annars hade han tippat över på mig och jag insåg att det är viktigare att jag tar mig undan från hästen. Glenn Cashman kom då loss och for runt banan några varv tills han blev infångad.

Grundplanen har hela tiden varit att Sandra Eriksson ska köra på Solvalla under onsdagen.

Den planen ser – trots olyckan – ut att hålla.

– Som det känns nu så går det bra att köra även om det är vassa hästar att köra i lopp. Vi får se. Men som det känns nu så ska det funka, säger Bodenkusken till Bodentravets webbsajt.